Address

Prinsenweg 22-08

3862 PW  NIJKERK

Follow Us

Wie zijn wij?

RecreaChalets is ontstaan uit een idee van Henk Blokzijl, eigenaar van RecreaChalets.

Mijn naam is Henk Blokzijl

Sinds 1 november 2022 is mijn bedrijf gewijzigd van een verkoopbemiddelaar van recreatiewoningen naar verhuur bemiddelaar voor recreatiewoningen. Dit doe ik voornamelijk op Chaletpark De Witte Hoeve in Nijkerk waar ik zo’n 12 chalets in de verhuur heb. Een paar keer per jaar komt er een chalet beschikbaar voor verhuur en dat vind u dan terug op deze website of op www.huurwoningen.nl¬†

De minimale huurperiode is altijd zes maanden en de regels van het park schrijven voor dat huurders altijd ouder moeten zijn dan 40 jaar, zonder thuiswonende kinderen jonger dan 15 jaar. Daarnaast staat het park verhuur aan arbeidsmigranten niet toe. Alle huurders worden vooraf door mij gescreend.

Voor mij ligt de uitdaging om marktpartijen zoals huurder en verhuurder bij elkaar te brengen en te begeleiden naar een goede en duidelijke maar vooral eerlijke overeenkomst.

Ik kom mijn afspraken na en draag zorg voor heldere communicatie. Ik denk mee met de opdrachtgever om van zijn (soms vage) idee een daadwerkelijke haalbare oplossing aan te dragen.

Ik werk doelgericht voor mijn klanten waardoor ik sneller tot gewenste resultaten kan komen.

Wilt u meer weten of op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan in.

Adres


Henk Blokzijl
RecreaChalets

Prinsenweg 22-08
3862 PW Nijkerk


Copyright 2022 RecreaChalets gemaakt door Judith Leroy Fotografie & Grafisch Ontwerp en Sixbase Webdesign