Wie zijn wij?

RecreaChalets is ontstaan uit een idee van Henk Blokzijl, eigenaar van RecreaChalets.

Mijn naam is Henk Blokzijl, ik ben als vrijwillig bestuurder reeds 14 jaar verbonden aan een groot chaletpark.

Hierdoor geef ik zeer regelmatig adviezen bij aan- en verkoop van een recreatiewoning.  In 2016 ben ik gaan nadenken over mijn toekomst. Ik moet nog een aantal jaren overbruggen tot aan mijn pensioendatum maar wil indien mij dit is gegeven daarna ook lekker doorwerken.

Dus heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en heb op 9 oktober 2018 mijn bemiddelingsbedrijf opgericht. Dit leidde al direct tot enkele opdrachten en deze staan nu uit op diverse websites waaronder deze website en op Funda. De markt voor aan- en verkoop van kavels en chalets neemt duidelijk weer wat vastere vormen aan. Daarnaast schreeuwt de markt ook om chalets welke te huur worden aangeboden.

Voor mij ligt de uitdaging om marktpartijen zoals koper en verkoper of huurder en verhuurder bij elkaar te brengen en te begeleiden naar een goede en duidelijke maar vooral eerlijke overeenkomst.

Ik kom mijn afspraken na en draag zorg voor heldere communicatie. Ik denk mee met de opdrachtgever om van zijn (soms vage) idee een daadwerkelijke haalbare oplossing aan te dragen.

Ik werk doelgericht voor mijn klanten waardoor ik sneller tot gewenste resultaten kan komen.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Adres


Henk Blokzijl
RecreaChalets

Postbus 50
3780 BB Voorthuizen


Copyright 2019 RecreaChalets gemaakt door Judith Leroy Fotografie & Grafisch Ontwerp en Aliendesign