CHALETPARK DE WITTE HOEVE NIJKERK

PRINSENWEG 22-017, 3862 PW  NIJKERK

Te Huur aangeboden

Op maximaal twee kilometer van het dorpje Voorthuizen welke zich presenteert als toegangspoort tot de Veluwe  bevindt zich een mooi en rustig 50 plus park waar kinderen beneden de 15 jaar niet mogen wonen.
 
Op het zeer rustige Chaletpark De Witte Hoeve, gelegen aan de Prinsenweg 22 te Nijkerk, is dit fraai chalet van 50 m2 (1200 x 400 cm) plus een entree van 6 m2 uit 2000, dat staat op een kavel eigen grond van 235 m2, in de verhuur gekomen.
Permanent wonen is helaas niet toegestaan maar 365 dagen per jaar recreëren mag u daar wel. Ieder chalet heeft bij de ingang van het park een eigen brievenbus.
 
Het Chaletpark is eigendom van een gezonde Vereniging van Eigenaren die ook zelf de exploitatie in handen heeft waardoor er weinig voorzieningen zijn en de parkkosten laag.
 
De inrichting op de foto's is niet actueel maar dienen ter illustratie.
Isolatie – Geheel voorzien van dubbel glas en spouwmuur isolatie van steenwol. Verwarming en warmwater door splinternieuwe Remeha cv-ketel uit oktober 2019 en de radiatoren zijn netjes.
Bij het chalet is een eigen parkeerplaats aangelegd. De buitenzijde is voorzien van een met steenwol goed geïsoleerde kunststof wand met witte steenstrip bekleding en onderhoudsvrije boeidelen.
 
Daarnaast heeft het chalet ook nog acht zonnepanelen waardoor het elektroverbruik jaarlijks zeer laag is.

In de ruime woonkamer, van 770 X 400 cm, ligt een heel nette massief eiken vloer en er hangt een goed werkende airconditioning. Tevens is er gezorgd voor voldoende zonwering door rolgordijnen en screens voor alle ramen aan de buitenzijde.  

Doordat de eetkamertafel direct naast de keuken staat is het eenvoudig met uw huisgenoten te praten terwijl u de lekkerste gerechten tevoorschijn tovert uit deze mooie keuken.

De u-vormige keuken, met zeer veel kastruimte en ruim aanrecht, welke direct aansluit op de huiskamer waardoor u met koken ook contact kunt onderhouden met uw huisgenoten of gasten, is voorzien van alle standaard inbouwapparatuur zoals: 5 pits gaskookplaat, mooie heteluchtoven. moderne afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser

De nette slaapkamer met het formaat van 270 X 400 cm is voorzien van een verwarmde driedeurs hang/leg kast zodat u voldoende kleding kwijt kunt

In de nette badkamer, formaat 240 x 170 cm vindt u de inloopdouche, en een keurig badkamermeubel waarin de wastafel is verwerkt.

Ook het toilet bevindt zich in de fraai betegelde badkamer met vloerverwarming en is er een designradiator voor het drogen van de handdoeken

U komt het chalet binnen via de stenen opstap en het voorportaal met een grote kast met twee schuifdeuren waarna u in de tweede hal komt welke leidt naar de andere ruimtes.

Bij het kavel staat een goed geïsoleerde houten blokhut van 12 m2 met wasmachineaansluiting en een niet geïsoleerder houten blokhut van 9 m2. Bij de voorste schuur vindt u ook nog een zeer ruime overkapping waar u ook met een regenbui nog lekker buiten kunt zitten.

Chaletpark De Witte Hoeve Nijkerk 

Het park heeft 193 plaatsen. Het park is eigendom van alle leden van de VvE en dus NIET van Topparken

De enige voorziening op het park is een milieustraat voor gescheiden afvalinzameling Verder wordt propaangas, water en elektra collectief ingekocht en tegen kostprijs aan u doorberekend

De grootste kwaliteit van het park en een van de argumenten waarom mensen juist hier een kavel en chalet kopen is de factor RUST

De cijfers.

De huurprijs voor deze mooie woning is € 850,00 per maand en  € 200,00 voorschot voor gas, water en elektra. Daarnaast vraagt de eigenaar een borg van € 1.700,00.
 
Dit is dus voor de 235 m2 eigen grond en het kunststoffen chalet van 56m2 en de 2 blokhutten van 12m2 (geïsoleerd) en 9 m2 (niet geïsoleerd).

De VvE vraagt € 25,00 aan administratiekosten.

Een huurder moet een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren of instemmen met een screening.

 

Is uw interesse gewekt dan kunt u contact opnemen met uw recreatiemakelaar voor een bezichtiging om dit alles live te ervaren.

Henk Blokzijl van RecreaChalets. 

Bel of mail ons voor verdere informatie. Graag verwijzen we u hiervoor naar onze Contact pagina.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Adres


Henk Blokzijl
RecreaChalets

Postbus 50
3780 BB Voorthuizen


Copyright 2019 RecreaChalets gemaakt door Judith Leroy Fotografie & Grafisch Ontwerp en Aliendesign