De IJsvogel, Kieftveen 18 - kavel 368, 3781 PP Voorthuizen.

VERKOCHT

Op deze foto ziet u de prachtige ingang van het park gelegen aan de Apeldoornsestraat, net voor de zijweg van Het Kieftveen.
Op het prachtige chaletpark De IJsvogel, gelegen aan de Kieftveen 18 en bereikbaar via de Apeldoornsestraat net buiten Voorthuizen is onlangs dit prachtige chalet van 37 m2 gebouwd in 2005 en gelegen op een kavel van 385 m2 eigen grond vrijgekomen. Indien gewenst mag het chalet vergroot worden naar 55 m2.
Via deze mooie oprijlaan rijdt u naar uw eigen kavel toe om daar volop 365 dagen per jaar te kunnen recreëren. Dit moet u toch het rijke gevoel geven van een grootgrondbezitter.
Op de bijgaande foto’s ziet u de schuur (2014) en de parkeerplaats als ook een deel van het zonnige terras. Kortom auto bij de kavel.
Op het kavel staat een geïmpregneerde fietsen- c.q. gereedschapsschuur van het formaat 300 x 200 cm welke is geplaatst in 2014. De kavel is afgeschermd door middel van een begroeide schutting welke niet gedeeld is met de buren want die zijn hier nog niet.
Zoals u ziet biedt het kavel voldoende plaats voor het parkeren van de auto en voor het genieten van de tuin. De onderzijde van het chalet is afgezet met onderhoudsvrije trespaplaten
Het chalet is aan twee zijden voorzien van uitvalschermen tegen de zon en om het gehele chalet ziet u een aangelegd tuinpad. Aan de achterzijde van het chalet bevindt zich een coniferenhaag welke ook bij het kavel behoort. Langs en op het kavel bevinden zich ook nog enige bomen die u de gewenste schaduw brengen zonder dat u er last van zult hebben bij het zonnen.
Via het trapje gaat u het chalet binnen, alwaar u naast de douche, woonkamer en keuken ook nog twee slaapkamers gaat vinden.
De woonkamer is ruim en biedt voldoende leefruimte. De verwarming geschiedt met de afgebeelde aardgaskachel en in de keuken vindt u de koelkast, afzuigkap en kookplaat. Ook de badkamer is netjes en er behoeft niets aan te gebeuren.

De cijfers.  IN PRIJS VERLAAGD!!!!

De vraagprijs is € 45.000,00 kosten koper.

Dit is voor de eigen grond van 385 m2 en het chalet van 37 m2 (bouwjaar 2005) (uitbreiding toegestaan tot maximaal 55 m2)

De jaarlijkse parkkosten zijn € 1.205,00 (2018).
De prijs voor het aardgas is € 0,68 m3 (2018).
De prijs voor water bedraagt € 1,58 m3 (2018).
De prijs voor elektra is € 0,17 per KWh (2018).

Landgoed De IJsvogel voorziet in een overdekt en openlucht zwembad, een bowlingbaan, en een goed restaurant.
Tevens is er een sauna, zijn er leuke speeltuinen, een snackbar, sportvelden, viswater en meer.
Bij de receptie kunt u ook informatie krijgen over fietstochten of dagtochten op en rond de Veluwe.

Interesse?

Is uw interesse gewekt dan kunt u contact opnemen met uw recreatiemakelaar voor een bezichtiging om dit alles live te ervaren.

Henk Blokzijl van RecreaChalets. 

Bel of mail ons voor verdere informatie. Graag verwijzen we u hiervoor naar onze Contact pagina.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Adres


Henk Blokzijl
RecreaChalets

Postbus 50
3780 BB Voorthuizen


Copyright 2019 RecreaChalets gemaakt door Judith Leroy Fotografie & Grafisch Ontwerp en Aliendesign