Address

Prinsenweg 22-08

3862 PW  NIJKERK

Follow Us

Diensten en voorwaarden.

Het begin

  • De klant vult een formulier in op de website of neemt, al dan niet telefonisch, contact op
  • Een eerste oriëntatie gesprek is altijd kosteloos.

Huur of verhuurovereenkomst

Een verhuurder kan met mij in contact treden met een te verhuren recreatiewoning. Dan volgt altijd eerst een intake gesprek waarin de eisen en wensen van de verhuurder worden vastgelegd. Ook worden er door mij foto’s genomen van het te verhuren object en indien nodig wordt er een inventarisatielijst opgesteld.

Verhuur vindt altijd plaats voor minimaal 6 maanden met stilzwijgende verlenging van telkens 1 maand. Opzeggen kunnen beide partijen na die zes maanden, iedere maand. Bij calamiteiten of wanneer er huurachterstanden optreden dan vervalt de verhuur per de 1ste dag van de volgende maand.

Doordat ik voornamelijk chalets verhuur op Chaletpark De Witte Hoeve in Nijkerk gelden daar enkele verplichte voorwaarden n.l.: Huurders moeten 40 jaar of ouder zijn zonder thuiswonende kinderen jonger dan 15 jaar. En verhuur aan arbeidsmigranten is niet toegestaan. Alle huurders worden ook altijd door mij extern gescreend voor een VOG (Verklaring Omtrent gedrag).

Wanneer de verkoper akkoord gaat met mijn voorwaarden, te weten  € 250,00 exclusief BTW per nieuw op te stelen huurcontract en € 75,00 wanneer ik bij het vertrek van de huurder het verhuur object moet controleren en financieel moet afronden.

Vervolgens zal ik een verhuur advertentie plaatsen op mijn eigen website en op de site www.huurwoningen.nl

Iedere reactie wordt door mij binnen 48 uur beantwoordt en volgt meestal met een afspraak voor een bezichtiging. Wanneer de huurder wil huren dan stel ik een CONCEPT huurcontract op dat eerst ter goedkeuring aan de verhuurder wordt voorgelegd. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt over de ingangsdatum van de huur en om het huurcontract te ondertekenen en zal ik de huurder aanmelden bij het park.

Wilt u meer weten of op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan in.

Adres


Henk Blokzijl
RecreaChalets

Prinsenweg 22-08
3862 PW Nijkerk


Copyright 2022 RecreaChalets gemaakt door Judith Leroy Fotografie & Grafisch Ontwerp en Sixbase Webdesign